nivelrikko berninpaimenkoira akupunktio

Nivelrikko – Akupunktiohoidon vaikutukset koiraan

Berninpaimenkoira Mantan tarina omistajansa kertomana:

”Jipii! Enää ei tarvitse käydä Mantan kanssa säännöllisesti akupunktiossa, on niin hyvässä kunnossa! Koko hoidon tarpeellisuus alkoi kaksi vuotta sitten, kun Mantalta meni takajalasta ristiside poikki.

Jalka leikattiin onnistuneesti, kuntoutuminen vaan oli jotenkin vaivalloista ja hidasta ja polveen kehittyi nivelrikko.

Käytin Mantaa hierojalla useita kertoja, sillä ei ollut mainittavaa vaikutusta. Hieroja suositteli akupunktiota ja tekijäksi Christel Boyta. Siitä alkoi upea ja tuloksia tuova hoitosuhde

Aluksi käytiin tiuhempaan hoidossa, ihan muutaman hoitokerran jälkeen alkoi näkyä tuloksia

Mantan liikkuminen parani, jäykkyys väheni ja koiruuteen palasi olemisen ilo! Christelin kannustuksen myötä Mantalta saatiin painoa pudotettua reippaasti ja se tietty vaikutti myös koiran oloon. Enää ei tarvitse käydä Mantan kanssa säännöllisesti akupunktiossa, on niin hyvässä kunnossa!

Koska Christelille on äärettömän helppo puhua ja tuli heti luottamuksellinen tunne, niin aloin kertoa itsestäni ja omasta olostani, fyysisestä ja muista mieltä painavista asioista

Christel kysyi haluaisinko kokeilla myös itselleni akupunktiota, halusin tietty, eikä kaduta. Kokonaisvaltaisesti on todella paljon parempi olo ja mm. aineenvaihdunta toimii paremmin.”

Blogissani jaan kokemuksia akupunktiohoitojen hyödyistä ja otteita matkastani eläinlääkärin ammatista akupunktioterapeutiksi.